Telefon: 70 10 71 78 • E-mail: bjarne@alvidan.dk

​Maleropgaver til private og erhverv ✔ - Speciale i renoveringsarbejde ✔ - Professionel farverådgivning ✔

​​Maleropgaver til private og erhverv

Speciale i renoveringsarbejde

Professionel farverådgivning

Læs de seneste nyheder
Her i vores nyhedsmodul finder du alle de seneste nyheder fra vores virksomhed.
Læs mere...

​Fuldspartling af erhverv og private ejendomme

Hos Alvidan tilbyder vi fuldspartling af lofter og vægge i private boliger og erhvervslokaler i København S, på Amager og Frederiksberg. Har du brug for en kompetent maler, der udfører et grundigt og omhyggeligt stykke malerarbejde, er vi det sikre valg. Hos Alvidan er vi alle faguddannede malere, som besidder stor faglig integritet og vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige kvalitet, når vi udfører fuldspartling af dit hus eller kontor.

Giv huset eller kontoret en fuldspartling

Har du et gammelt hus, sommerhus eller et kontor, hvor der er masser af huller og ujævnheder i vægge og lofter, kan det gøre meget for helhedsudtrykket, hvis du får udført en fuldspartling i god kvalitet. Det ser nemlig ikke særlig pænt ud, hvis der stadig er huller eller ujævne punkter i lofter og på væggene, hvorfor det vil give god mening at give det den store tur. Slutresultatet bliver så meget pænere, da du kan male på en helt plan overflade.

Giv huset eller kontoret den behandling, det fortjener, med en grundig og effektiv fuldspartling, som får dine vægge og lofter til at se ud som nye.

Vask, afdækning og behandling

Før vi udfører en fuldspartling, sørger vi naturligvis for at dække godt af, så der ikke sker noget med dine ting og dine gulve. Vi dækker af med pap eller plastik på alt inventar, og vi vasker vægge og lofter grundigt af, så der ikke sidder skidt og rester af maling og andet, der kan ødelægge det endelige resultat. Dernæst får det en pletspartling, således at vi sikrer, at selv de mindste huller bliver lukket til, før vi giver den store omgang fuldspartling til sidst, inden der males.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med fuldspartling. Så kan du kontakte os på telefon 70 10 71 78 eller på e-mail bjarne@alvidan.dk.​

​Alvidan ApS

Medlem af: