Telefon: 70 10 71 78 • E-mail: bjarne@alvidan.dk

​Maleropgaver til private og erhverv ✔ - Speciale i renoveringsarbejde ✔ - Professionel farverådgivning ✔

​​Maleropgaver til private og erhverv

Speciale i renoveringsarbejde

Professionel farverådgivning

Læs de seneste nyheder
Her i vores nyhedsmodul finder du alle de seneste nyheder fra vores virksomhed.
Læs mere...

​Malerarbejde der er professionelt og kompetent

Hos Alvidan tilbyder vi professionelt malerarbejde og renoveringsarbejde i Storkøbenhavn og omegn til private og erhverv. Har du et hus, en lejlighed eller et kontor, der trænger til en kærlig hånd, er vi klar til at give nyt liv med malerarbejde i høj kvalitet. Vi er et erfarent malerfirma, som har glædet mange kunder gennem årene, da vi lægger vægt på at levere en god kundeservice og et flot resultat.

Vi udfører alle former for malerarbejde samt står for vedligeholdelse af virksomheder og private boliger såvel indendørs som udendørs. 

Vores primære kompetencer ligger inden for:

Vi udfører malerarbejde for private

Har du et hus eller en lejlighed, der efterhånden længe har trængt til opfriskende penselstrøg, tilbyder vi malerarbejde med fokus på kvalitet. Vi er et team af dygtige, faguddannede malere, som alle har masser af erfaring med traditionelt malerarbejde samt renoveringsarbejde.

Vi kan give det gamle hus eller lejlighed nyt liv og genskabe værdien med en istandsættelse. Vi kan selv varetage hele renoveringsarbejdet, da vi har stor erfaring med at skabe et flot resultat, som lever op til dine forventninger.

Vi tilbyder også at male for erhverv

Fremstår den gamle kontorbygning mørk og slidt, er det måske på tide at gøre noget ved det. Vi er yderst effektive, grundige og sætter en ære i at udføre malerarbejde til perfektion. Vi maler med stor faglig integritet, så du kan forvente en god kvalitet.

Vi lægger vægt på din tilfredshed, hvorfor vi altid følger en opgave til dørs. Vi tilbyder malerarbejde og renoveringsarbejde i høj kvalitet til dig, der sætter pris på rigtig godt håndværk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan ringe på telefon 70 10 71 78 eller sende en e-mail til bjarne@alvidan.dk.​​​

​Alvidan ApS

Medlem af: