Telefon: 70 10 71 78 • E-mail: bjarne@alvidan.dk

​Maleropgaver til private og erhverv ✔ - Speciale i renoveringsarbejde ✔ - Professionel farverådgivning ✔

​​Maleropgaver til private og erhverv

Speciale i renoveringsarbejde

Professionel farverådgivning

Læs de seneste nyheder
Her i vores nyhedsmodul finder du alle de seneste nyheder fra vores virksomhed.
Læs mere...

Maling af facade med en god rådgivning

​Har du brug for et kompetent og professionelt malerfirma i Storkøbenhavn og omegn, tilbyder vi hos Alvidan grundig og effektiv maling af facade til både private og erhverv. Vi har mange års erfaring med renovering og maling af facade, hvorfor vi kan tilbyde dig god sparring og rådgivning om, hvad der vil være en god løsning for dig og dit hus eller dine erhvervslokaler.

Udvalget af produkter og farver til facaden er bredt, så har du brug for hjælp, er vi altid klar til at give gode råd om holdbarhed, slidstyrke i vind, regn, sol og sne samt sammensætning af farver.

Genskab husets værdi med grundig maling af facade

Har huset eller kontoret fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, kan disse med fordel males i en anden farve end resten af huset. Med ny maling på en facade kan du genskabe husets værdi og give det nyt liv og personlighed.

Er der mindre bygninger på grunden, bør disse også være en del af dine overvejelser i forhold til valg af farver, så du får et flottere totalbillede, som er helstøbt og gennemført. Uanset hvad du har brug for en professionel maler til med henblik på maling af facade, er vi klar til at hjælpe dig til et nydeligt resultat, som du bliver glad for.

Kvalitetsmaling af bygninger og huse

Selvom vi har speciale i indendørs maling af huse, lejligheder og erhvervsbygninger, er vi også stærke i maling af facade. Har du en aldrende og slidt facade, som trænger til en kærlig hånd, er vi klar med facademaling i høj kvalitet. Det er et tiltag, der kan gøre stor forskel på udseendet af bygningen samt øge værdien af ejendommen.

Kontakt os for et ganske uforpligtende tilbud på maling af facade. Du kan ringe på telefon 70 10 71 78 eller sende en e-mail til bjarne@alvidan.dk.

​Alvidan ApS

Medlem af: