Telefon: 70 10 71 78 • E-mail: bjarne@alvidan.dk

​Maleropgaver til private og erhverv ✔ - Speciale i renoveringsarbejde ✔ - Professionel farverådgivning ✔

​​Maleropgaver til private og erhverv

Speciale i renoveringsarbejde

Professionel farverådgivning

Læs de seneste nyheder
Her i vores nyhedsmodul finder du alle de seneste nyheder fra vores virksomhed.
Læs mere...

​Opsætning af filt kræver teknisk snilde

​Opsætning af filt kan være svært at gøre selv, hvis ikke du har kompetencerne til det. Det er et præcisionsarbejde, der kræver teknisk snilde. Hos Alvidan tilbyder vi opsætning af filt i lejligheder, huse og erhvervslokaler i Storkøbenhavn og omegn. Vi har mange års erfaring med alle former for malerarbejde, og opsætning af filt, tapet og glasvæv er nogle af vores styrker, som vi udfører med stor præcision.

Det er vigtigt at være grundig og omhyggelig, da det ellers vil kunne ses på det endelige resultat. Vil du være sikker på, at du får det lavet i en god kvalitet, er vi klar til at hjælpe dig med opsætning af filt. Hos Alvidan har vi altid fokus på at levere et godt stykke kvalitetsarbejde, som indfrier dine forventninger.

Vores malere kan klare opsætning af filt

Sætter du pris på rigtig godt håndværk, er vi et seriøst foretagende, som udfører vores arbejde med stor faglig integritet. Vi gør en dyd ud af at udføre alt perfekt, så du får den kvalitet, du har krav på.

Skal du have hjælp til opsætning af filt i et hus, der er ved at blive renoveret, kan vi nemt og effektivt sætte det op for dig, således at det sidder helt nøjagtigt, og så der forudgående er blevet gjort noget ved alle eventuelle huller. Vi har masser af erfaring i branchen, hvorfor vi har mange gode idéer til, hvordan du kan sammensætte farver til dine vægge.

Kvalitet i særklasse til hus, lejlighed eller kontor

Vi har speciale i opsætning af filt i alle typer huse og erhvervslokaler. Har du et hus, sommerhus, lejlighed eller et kontor, som skal have opsat filt, tilbyder vi vores mangeårige ekspertise, således at du får det ønskede resultat. Vi følger altid en opgave til dørs, og vi overholder naturligvis alle aftaler og er færdig til aftalt tid.

Du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud på opsætning af filt. Det kan du gøre på telefon 70 10 71 78 eller på e-mail bjarne@alvidan.dk.

​Alvidan ApS

Medlem af: